08 syyskuuta 2013

No more marshmallows

Juhlittiin eilen E:n ja J:n kanssa mun synttäreitä, mutta vaan silleen pienimuotoisesti :D
E tuli meille jo vähän ennen neljää ja J kuuden aikoihin. J ajo mopollansa suoraan siwaan, ja polkastiin E:n kanssa sinne pyörällä (koska en oo vielä saanu korttia :((( ). Tehtiin sitten saman tien meillä kanasalaattia, jota söin ekaa kertaa elämässäni! Ja syön varmasti kyllä toistekki, oli sen verran hyvää, vaikka ite sanonki :b Laitettiin siihen vaan tomaattia, kurkkua, salaattia, makaroonia ja hunajamarinoitua broileria.

Höpistiin vaan kaikkea ja syötiin tietenki. Sitten E halus kattoa gleen, nii kävästiin J:n kanssa kuvaamassa. Poljin reippaasti pyörällä J:n mopon perässä :D
Tulomatkalla käytiin kaupasta vielä dippiä ja pepsi maxia ja tankattiin J:n mopo. Kyllä se ihan kunnialla saatiin tankattua, vaikka ensin ei siltä näyttäny... 

Pistin E:n ja J:n tekemään chubby bunny - haasteen! Myöhemmin sitten jouduin itekki tekemään saman haasteen ;o ja voin sanoa, että en tee toiste :D! 
Katottiin sitte vielä vähän aikaa kung fu - pandaa ja bb, sitte alettii tekee tortilloja. Kello oli melkein 00.00 ko oltiin syöty, ja siivottu. Sen jälkeen sitte piti kattoa vielä Pitch Perfect, ja opetettiin E:n kanssa J soittamaan sen "You're gonna miss me when I'm gone" - biisijutun mukilla :D!
Vähän ennen kahta yöllä, J lähti ajamaan mopolla kotiansa, ja pihalla oli tosi pimiää xd! syksy tulee, höh...
Kuvat on tosi hienossa järjestyksessä, koska blogger ei suostu yhteistyöhön mun kans...

voitte vaan arvata, mitä teen tässä kuvassa... kyllä, oksennan vaahtokarkkeja on kyl aika edustava kuva xd

E:n hieno kollaasi siitä, mitä kanasalaatille tapahtuu sen lautasella







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti